Sighișoara – Sănătatea ta Contează

Toate știrile

Cursuri de prim ajutor pentru voluntari

În data de 24.02.2024, în cadrul proiectului ”Sănătatea ta contează!”, Centrul de Voluntariat ”SPERANȚA”, componentă a Centrului de Îngrijire și Ocrotire a Sănătaății Hetiur, au fost organizate cursurile de prim ajutor și intervenție în caz de urgență medicală, prin care voluntarii centrului au fost instruiți de specialiști cu privire la… Mai departe »

Ghid de Sanatate

Continuăm campania de informare, în cadrul proiectului AP1.32 ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile vulnerabile” finanțat în cadrul Apelului deschis de propuneri proiecte nr. 1”Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv romi”, apel finanțat în cadrul… Mai departe »

Anunț

Vino la Centru, sună-ne ori scrie-ne pe Whatsapp la numărul 0771508273 (Centrul din Hetiur) între orele 9-17, sau sună la 0265777844 (Fundația Veritas), pentru a afla ce detalii sau documente trebuie să prezinți pentru a deveni beneficiar al proiectului ”Sănătatea ta contează!- Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru… Mai departe »

La mulți ani 2024!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani ! Mai departe »

Sunet de colinde

În data de 21 decembrie a.c., Centrul de Îngrijire și Ocrotire a Sănătății ”Împreună” din Hetiur a primit colinătorii școlii și grădiniței din Hetiur. Copiii ne-au făcut să simțim magia sărbătorii Nașterii Domnului prin colinele minunate, iar inocența și bunătatea lor au însuflețit Centrul de Îngrijire și Ocrotire a Sănătății… Mai departe »

Cu miros de brad în casă vă dorim belşug pe masă,  Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun Şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumină.  La Mulți Ani cu sănătate și Sărbători luminate!                                                      Echipa de implementare a proiectului ”Sănătatea ta contează! –… Mai departe »

   În data de 25.09.2023, începând cu ora 10.30, în Sighișoara, cart. Hetiur nr. 121 (fosta clădire a Poliției), va fi inaugurat Centrul de Îngrijire și Ocrotire a Sănătății ”ÎMPREUNĂ”, în cadrul căruia va funcționa și Centrul de Voluntariat ”SPERANȚA” și o unitate medicală mobilă de tip caravană medicală, complementar… Mai departe »

    În cursul lunii iunie a.c., s-au finalizat și s-au recepționat lucrările de reparație și igineizare a imobilului din Hetiur, strada Principală nr. 121, în vederea amenajării Centrului de Îngrijire și Ocrotire a Sănătății ”Împreună”, parte a proiectului ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru… Mai departe »

Ateliere de sănătate

ATELIERE DE SĂNĂTATE   În data de 13.11.2023, s-a deschis programul de educație pentru sănătate, intitulat ”Atelierele de Sănătate”. Acesta face parte din activitățile de informare, conștientizare și educație pentru sănătate în cadrul proiectului AP1.32 ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile… Mai departe »