Sighișoara – Sănătatea ta Contează

Toate evenimentele

Implementare proiect Veritas

În cadrul proiectului ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile vulnerabile”, Fundația Veritas Sighișoara este partener alături de Ministerul Sănătății, Primăria Trondheim – Norvegia, Primăria Sighișoara și Direcția de Asistență Socială Sighișoara. În perioada iunie-iulie, la sediul Fundației Veritas se desfășoară activitățile… Detalii eveniment »

Lansare proiect

13Municipiul Sighișoara, în calitate de beneficiar al Contractului de finanțare nr.  AR19073/26.10.2022, anunță lansarea proiectului AP1.32 ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile vulnerabile” selectat pentru finanțare în cadrul Apelului deschis de propuneri proiecte nr. 1 ”Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate… Detalii eveniment »

Festivalul Corurilor, Miercurea Nirajului

Pe 23 iunie 2013 va avea loc festivalul corurilor la Miercurea Nirajului, organizat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate a Corului Bocskai István. Corul Nagy Ferec din Valea participă și el la ecest eveniment. Îi dorim succes! Detalii eveniment »

Ceremonie comemorativă de 15 martie

Pe 15 martie 2013 și în comuna Vărgata vor avea loc diferite evenimente ce marchează ziua națională a maghiarilor. Participarea Corului Nagy Ferenc din Valea la festivitate adaugă un plus de culoare manifestărilor de 15 martie. Vă așteptăm cu drag! Detalii eveniment »